Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 XHAMIA - Xhamia Bashkimi Linz
Tema Xhamia

Hyrje në tre muajt e bekuar

Lutja e Muhammedit a.s në hyrje të muajit Rexheb: ,, O Zoti ynë, na beko në muajin Rexheb dhe Sha’ban dhe na e mundëso ta arrijmë muajin Ramazan “.

Lexo më shumë
Info Lajme Vizita Xhamia

Xhamia ,, Bashkimi ” nikoqir i takimit të Imamëve

U mbajt në Xhaminë Bashkimi takimi i imamëve nga Austria e Epërme në prezencë të Kryetarit të Bashkësisë Islame të Austrisë mag.Ümit Vural, kryetarit të Bashkësisë Islame për Austrinë e Epërme mag.Binur Mustafi, Kryeimamit të Bashkësisë Islame për Austrinë e Epërme ef.Adis Mahalbasiç, të gjithë Imamëve dhe mësuesve të fesë..

Lexo më shumë
Allgemein Info Lajme Xhamia

Krerët e Komuniteteve Shqiptare Islame të Diasporës u dekoruan me certifikata falenderimi nga Kryetari Spahiu

Pjesë e vizitës së Krerëve të Komuniteteve Shqiptare Islame të Diasporës, përpos inaugurimit të objekteve të rindërtuara nga tërmeti i 2019-tës, ishte edhe ndalesa në selinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, ku u pritën nga kryetari, H. Bujar Spahiu. Me këtë rast, Kryetari Spahiu, në emër të institucionit që ai.

Lexo më shumë
Lajme Xhamia

Inagurohet projekti „Diaspora“ në Thumanë të Shqipërisë

Dje me 15.01.2023 nën menaxhimin e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë u inagurua projekti „Diaspora“ në Thumanë. Pas termetit të nëntorit të vitit 2019, i cili shkaktoi 51 viktima, Thumanën e bëri rrënoj të tëren, dëmtoj në masë të madhe rrethinën e Durresit, komunitetët shqiptare në diasporë inicuan tubimin e mjetëve.

Lexo më shumë

Tema të ndryshme

  • 0
  • 13
  • 38
  • 10,458
  • 223