Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Rexhep Sahiti - Xhamia Bashkimi Linz

Rexhep Sahiti

Rexhep Sahiti i lindur me 21.06.1978 Kosovë Ferizaj fsh Pojat

Shkollën Fillore e kreu në Softaj-Pojat të mesmen Medrese e mesëm Alaudin Në Prishtinë

Imam në fshatin Rahovic dhe Reçak

Veterna I UÇK zona e nerodimes

Mbas luftë shkolla e policisë në Vushtrri

Polic në Ferizaj.

Nga viti 2006 Jetoj ne Austri Linz.

Prej 2006 jam Aktiv në shoqatën Bashkimi Linz