Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 SHOQATA - Xhamia Bashkimi Linz

Festohet 28 Nëntori – Dita e Flamurit

Në një atmosferë impozante nën organizim të shoqatës ,,Bashkimi ”u shënua ngjarja më e madhe kombëtare 28 Nëntori, Dita e Flamurit, Pavarësija e Shqipërisë, dalja në skenë e UÇK-së dhe ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jasharit. Falënderojmë nga zemra prof.dr.Nusret Pllana për prezencën dhe për atmosferën e krijuar me fjalimin.

Lexo më shumë

Turneu i Ping Pong-ut nëntor 2022

AISK BASHKIMI organizoi super turneun e Ping Pong-ut ku morën pjesë 26 sportist kryesisht nga Linzi. Vendin e parë e arriti Mensur Ali Vendin e dytë e arriti Burimi Vendin e tretë e arriti Cengiz Mustafa Falenderojm të gjithë pjesëmarrësit dhe organizatorët Tanë dhe të gjithë ata që kontribuan për.

Lexo më shumë

Disa anëtarë të shoqatës sonë morën pjesë në turneun e Ping Pongut në Steyr të

Më 22 tetor 2022, Shoqata Kulturore Sportive Atdheu. „Xhamia Atdheu“ organizoi një garë ping pongu. Morën pjesë 14 sportistë. Nga shoqata jonë morën pjesë Burim Salihu dhe Hevzi Hasani, Burim Salihu e zuri vendin e parë dhe Hevzi Hasani vendin e dyt. Faleminderit për pjesëmarrjen.

Lexo më shumë

HAPET SOLEMNISHT OBJEKTI I RI I XHAMISË BASHKIMI NË LINZ

Pas shumë brengave pasi që Bashkimi duhej ta lëshotne lokalin ku zhvillonte aktivitetet për shumë vite me radhë, pas frikës se nuk do të gjendet një lokal tjetër i përshtatshëm, pas presionit, se si mund të paguhet një shumë e madhe pas blerjës së vendit, pas shumë dyshimeve se a.

Lexo më shumë

Sport

Kultur

  • 0
  • 12
  • 38
  • 10,457
  • 223
5/5