Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Ardhmeria - Xhamia Bashkimi Linz

Ardhmeria

ARDHMËRIA është shoqatë e gruas që kujdesët për çështje gjinore brenda komunitetit shqiptarë në Linz dhe rrethinë.

 

Objektivat:

Ardhmëria objektivat e veta i realizonë përmes organizimit të aktiviteteve të grave shqiptare në mês veti, pjesmarrjes në aktivitetetet të ndryshme të organizara nga  institucionet  komunale dhe regjional, si dhe shoqatve tjera.

 

Fushat:

  • Integrim
  • Barazi gjinore
  • Edukim
  • Kultur
  • Sport