Kryesia

Vahidin Beluli

Kryetari Vahidin Beluli, teolog i diplomuar u lind në fshatin Kuklibeg, komuna e Dragashit. Shkollën fillore e kreu në vendëlindje, kuse të mesmen Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë. Përfundoi Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë. Nga viti 1998 deri në vitin 2005 punoi si imam dhe mësimdhënës në Medresenë e Mesme Alauddin dega në […]

Adnan Abdullahi

Zëvendës kryetar

Asim Ibraimi

Sekretar

Zumret Ademi

Zëvendës Sekretar

Rexhep Sahiti

Arkatari Rexhep Sahiti i lindur me 21.06.1978 Kosovë Ferizaj fsh Pojat Shkollën Fillore e kreu në Softaj-Pojat të mesmen Medrese e mesëm Alaudin Në Prishtinë Imam në fshatin Rahovic dhe Reçak Veterna I UÇK zona e nerodimes Mbas luftë shkolla e policisë në Vushtrri Polic në Ferizaj. Nga viti 2006 Jetoj ne Austri Linz. Prej […]

Agron Dula

Zëvendës Arkatar

Menderez Alili

Imami i xhamisë tonë Menderez Alili ka lindur më 22.06.1979 në fshatin Hotël, Kumanovë. Shkollën fillore e kreu në vendlindje dhe më pas regjistrohet në Medresen ,, Isa Beu ” në Shkup të cilën e përfundon në vitin 1997. Menjëherë vazhdon Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup. Diplomoi në vitin 2001 dhe merr titullin profesor […]

Sejdi Alili

Anëtar i kryesisë

Halid Ramadani

Anëtar i kryesisë

Aid Flugaj

Referent i sportit

Hevzi Hasani

Teknik & Media