Si ndikon agjërimi në shëndetin tonë

Në një atmosferë impozante dhe me një prezencë masovike nga xhemati, u realizua ligjërata rreth agjërimit se si ndikon në shëndetin e agjëruesit. I ftuar ishte mjeku i mjekësisë së përgjithshme dr. Sinan Sinani i cili në pika të shkurtëra foli rreth kësaj teme dhe iu përgjigjë pyetjeve të parashtruara nga të pranishmit.
E falënderojmë nga zemra dr. Sinanin për gatishmërinë e tij të jetë prezent sonte me ne. Shpresojmë të kemi bashkpunime edhe në të ardhmen.
Ligjeratën e udhëheqi imami i Xhamisë Menderez ef. Alili dhe fjalë rasti mori edhe kryetari i Xhamisë Vahidin ef. Beluli.
Falënderojmë që të gjithë rreth organizimit tē kësaj mbrëmje.