Turneu i tabel tenisit Dhjetor 2023

AISK BASHKIMI më datën 2.12.2023 organizoi turneun në tabel tenis ku morën pjesë një numer i mjaftueshëm i kandidateve kryesisht nga Linci me rrethinë
Vendin e parë e arriti Mensur Ali
Vendin e dytë e arriti Zenel Neziri
Vendin e tretë e arriti Laszlo Nagy
Falenderojm të gjithë pjesëmarrësit dhe organizatorët tanë dhe të gjithë ata që kontribuan për ketë turnir.