Turneu i Ping Pong-ut nëntor 2022

AISK BASHKIMI organizoi super turneun e Ping Pong-ut ku morën pjesë 26 sportist kryesisht nga Linzi.
Vendin e parë e arriti Mensur Ali
Vendin e dytë e arriti Burimi
Vendin e tretë e arriti Cengiz Mustafa
Falenderojm të gjithë pjesëmarrësit dhe organizatorët Tanë dhe të gjithë ata që kontribuan për ketë turnir.