Runder Tisch der Religionen

„Tryeza e rrumbullakët e feve“ kështu quhet takimi i përfaqësuesve të feve në Linz i cili mbahet 2 herë në vit. Këtë herë ky takim u mbajt te xhamia Bashkimi. Të pranishmit vizituan hapsirat e objektit, u informuan për aktivitetet e kësaj xhamie dhe më pastaj diskutuan për çështje të përbashketa. Në fokus ishte edhe hulumtimi i mësimit në xhami ku dr. Stefan Shlager vlerësojë punën që është bërë në përgjithësi dhe ndihmen që i ështe dhënë nga IRG OÖ në veqanti.
Në shenjë rrespekti kryesia e xhamisë shtroi dark për mysafirët.