Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Myftiu i Gostivarit Sabahudin ef. Zendeli për vizit në Xhami - Xhamia Bashkimi Linz

Myftiu i Gostivarit Sabahudin ef. Zendeli për vizit në Xhami

Ishte nderë dhe kënaqësi e veqantë që mbrëm kishim mysafir Myftiun e Gostivarit Sabahudin ef. Zendeli i cili na përcolli urimet e Reisul Ulema te BFI të RMV, na njoftoi për punën dhe angazhimet e BFI-së si dhe na dha mesazhe te dobishme në ligjeraten e tij.
Falenderojmë përzemersisht Myftiun dhe lutemi që Allahu xh. sh. ta shpërblej për mundin dhe angazhimet e tij.