Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Mbahët takimi interreligjioz me temen „Isa/Jesus në Islam dhe Krishterizëm - Xhamia Bashkimi Linz

Mbahët takimi interreligjioz me temen „Isa/Jesus në Islam dhe Krishterizëm

Me 25.11.2022 në hapësirat e shoqatës Bashkimi u organizua një takim interreligjioz me temen „Isa/Jesus në Islam dhe Krishterizëm“ ku të ftuar ishin dr. Stefan Shlager nga diqeza e Linzit dhe mr. Murat Baser kryeimam i Austrisë së Eperme. Pas referateve të mysafirëve të pranishmit parashtruan pyetje për ta pasur me të kjart pozitën e Isaut sipas shpjegimeve të kishës. Shoqata e Gruas Ardhmerija kishte pregaditur edhe nje byfe ku pjesmarresit kishin mundësi të bënin biseda të lira. Kryesia falenderon Mysafirët, pjesëmarrësit, shoqatën Ardhmëria dhe veçmas Asim ef. Ibraimin për organizimin e ketij takimi.