Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Kryetari i Komunës së Linzit Mr. Klaus Luger uron Fitër Bajramin - Xhamia Bashkimi Linz

Kryetari i Komunës së Linzit Mr. Klaus Luger uron Fitër Bajramin

Ishte nder dhe respekt për xhematin tonë prezenza e Kryetarit të Komunës
Dje para namazit të Fitër Bajramit Kryetari i Komunes së Linzit Mr. Klaus Luga vizitoj dhe uroj xhematin e xhamisë Bashkimi me rastin e festës së Fiter Bajramit. Ai falenderojë shqiptarët për bashkëpunim dhe njëherit shprehi edhe gëzimin e tij që shqiptarët tash mund t‘a shfrytëzojn objektin e xhamisë të cilin ai e kishte vizituar edhe gjatë ndërtimit. Ai edhe njëherë potencoi se për qytetin e Linzit është me rëndësi se çfar njerzit kontribojn e jo nga vijn dhe cilës përkatësie fetare i takojnë. Mr. Klaus Luga ishte i shoqëruar nga Kryetari i BI për Austrinë e Epërme Mr. Binur Mustafi.
Kryetari i Unionit të Shoqatave Shqiptare z. Adnan Abdullahu dhe kryetari i xhamisë Bashkimi z. Vahidin Beluli falenderuan Kryetarin e Komunës dhe të BI për OÖ për vizitën e tyre dhe u premtuan bashkëpunim të mëtejshëm.