Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Kryetari i ALKIG-ut hospitoi në mësimbesimin e fëmijëve - Xhamia Bashkimi Linz

Kryetari i ALKIG-ut hospitoi në mësimbesimin e fëmijëve

Sot kryetari i ALKIG-ut z. Vahidin Beluli, njëherit edhe kryetar i xhamisë Bashkimi hospitoi në mbajtjen e mesimbesimit në xhami. Ai përgezoi imamin Menderez ef. Alilin dhe dy bashkëpuntorët e tij Asim ef. Ibraimin dhe Rexhep ef. Sahitin për punen e shkelqyer me fëmij, llojshmerin e metodave të mësimdhënjës si dhe dinanikën e grupeve. Për lavdat ishte edhe atraktiviteti gjatë pauzës dhe motivimi i fëmijëve për mësim.