Ditë pune mes dy mektebeve

Gjatë ditës së sotme, në kuadër të mësim-besimit Islam, organizuam një projekt të përbashkët me të gjitha grupet e nxënësve të xhamisë ,, Bashkimi ” Linz dhe nxënësve të xhamisë ,, Horizont ” Wels.
Falënderojmë imamin e xhamisë Horizont Jetmir ef. Selmani për gatishmërinë e tij që t’i sjell nxënësit dhe për bashkpunimin e ofruar rreth këtij projekti shumë të qëlluar, ku nxënësit u njohtuan mes vete dhe panë nga afër punët që bëhen në orët mësimore.
Në emër të xhamisë ,, Bashkimi ” falënderojmë organizatorët nga të dy anët dhe lusim Zotin f.p që nxënësve tu jep shëndet e suksese edhe më tej.