Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Tribuna e Ramazanit 2022 - Xhamia Bashkimi Linz

Tribuna e Ramazanit 2022

Disa momente nga Tribuna e sotme e Ramazanit në xhaminë tonë me mysafirët special nga Zvicra Hfz. Mehas Alija dhe Hoxhë 𝗫𝗵𝗲𝗹𝗮𝗹 𝗞𝗮𝗹𝗼𝘀𝗵𝗶 nga Gjermania që e zbukuruan edhe më shumë Ramazanin.
Programin e udhëhoqi imami i xhamisë sonë Menderez Alili, fjalë përshëndetëse pati kryetari i xhamisë dhe Alkigut 𝗩𝗮𝗵𝗶𝗱𝗶𝗻 𝗕𝗲𝗹𝘂𝗹𝗶 si dhe studenti ynë mysafir 𝗔𝗯𝗱𝘂𝘀𝘀𝗮𝗺𝗲𝗱 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶.
Falënderit të gjithëve që kontribuan në realizimin e kësaj tribune madhështore.
Allahu f.p ju shpërbleftë të gjithëve për pjesëmarrjen.