Kryetari i Komunës së Tetovës z. Bilal Kasami viziton Xhaminë Bashkimi

Sot kryetari i xhamisë Bashkimi në Linz z. Vahidin Beluli me anëtarët e kryesisë priti nė takim kryetarin e Komunës së Tetovës z. Bilal Kasamin.

Z. Beluli e falenderoj z. Kasamin për vizitën si dhe e informoi atë rreth angazhimeve dhe projekteve të xhamisë Bashkimi. Edhe z. Kasami përgëzoi Kryesinë për realizimin e objektit të ri dhe falenderoj ata për pritje. Që të dy palët u dakorduanë për mundësinë e shkëmbimit të përvojave dhe bashkëpunimit në fushën e kulturës.