Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

URIME FESTA E KURBAN BAJRAMIT

Të gjithë besimtarëve myslimanë shqiptar, URIME FESTA E KURBAN BAJRAMIT!
Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ju.
Gjithashtu urojm nga zemra që tek të gjithë NE sa me shumë të mbretëroj solidariteti, respekti dhe dashuria mes njerëzve, e, mbi te gjitha, sakrifica për te mirën dhe të drejtën- në përgjithësi, kombin, atdheun dhe gjithë njerëzimin – në veçanti. AMIN!

Me selame, Xhamia “BASHKIMI” Linz