Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Takim me Landesrätin Fr. Mag. Gertraud Jahn - Xhamia Bashkimi Linz Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Takim me Landesrätin Fr. Mag. Gertraud Jahn

Me datë 17 Qershor 2014, për herë të parë u takuan të gjitha unionet e shoqatave që veprojnë në Oberösterreich me mandataren e re të Landesregierung-it Frau Mag. Gertraud Jahn, e cila i priti të gjitha kryesuesit e unioneve të shoqatave.

Të pranishëm ishin edhe kryetari i Unionit të Shoqatave Shqiptare në Linz  Ing. Adnan Abdullahi dhe sekretari i Unionit Xhemail Nexhipi.

Pas një fjalimi mjaft impresionues dhe mbreslënës nga Fr. Mag. Gertraud Jahn, të njejtës i prezentuan të gjithë përfaqësuesit e Unioneve nga një historik të shkurtër, përbërjen dhe aktivitetet që po zhvillohen mbrenda shoqatave në Oberösterreich.

Takimin e përshëndeti edhe kryesuesja e Qendrës për Integrim në kuadër të Landesregierung-it, Fr. Dr. Renate Müller.
[lg_folder folder=”Fr Mag Gertraud Jahn/” paging=”false”]