Studentët e Fakultetit pedagogjik vizituan Xhaminë

Studentët e Fakultetit Pedagogjik në Linz vizitojnë Xhaminë  të cilëve ua prezentuam xhaminë.
E filluam me lexim nga Kur’ani f.m dhe pastaj ju përgjigjëm pyetjeve të tyre të shumta rreth Islamit.
Xhaminë ua prezentoi Fatlinda Ibraimi ndërsa pyetjeve të tyre rreth Islamit iu përgjigjë Imami Menderez Alili.
Studentët u ndanë shumë të kënaqur dhe premtuan se do të na vizitojnë sërish.