Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Shëtitje me Biçikletë - Xhamia Bashkimi Linz

Shëtitje me Biçikletë

  

Shëtitje me Biçikletë

(Anton Bruckner Radweg)

 

në Enns (Qyteti më i vjetër i Austris) dhe

St.Florian ( Stift Sankt Florian)

në ora 13:00 do të falet dreka në natyrë ose në Xhamin e Enns-it

 

Me:                17. Maj 2012 nga ora 10:30Takimi:Shoqata Shqiptare „Bashkimi“Waldeggstraße 594020 Linz

 

Ju preferojmë që të merrni me veti: –       Biçikletë-       Çantë (Uje, Sexhade)-       Pare për drekë 

 

Kush ka dëshir le të lajmrohet të Kryesia e Xhamis ose me E-Mail (bashkimi.verein@gmx.at)

 

Me nderime

 

Shoqata Shqiptare “BASHKIMI”