Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Shëtitja me biçikleta 10. Maj 2014 - Xhamia Bashkimi Linz Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Shëtitja me biçikleta 10. Maj 2014

Ashtu siç ju njoftuam ditë më parë, Shoqata Bashkimi organizoi një shëtitje me biçikleta, me relacion: Linz – Wels dhe anasjelltas. Nisja u bë nga Shoqata Bashkimi në ora 08:00, duke vazhduar kështu drejt Leonding-ut, pastaj Traun, ku vizituam liqenin artificial “Oeder See”. Pastaj arritem në qytetin e Welsit, ku së pari vizituam Shoqaten Iliria, pastaj vizituam Xhaminë e shqiptarëve të Wels-it dhe për fund patëm rastin të shohim edhe Xhaminë e Bashnjakëve.

Falemderojmë përzemërsisht të gjithë ata që iu bashkangjitën këtij projekti të Shoqatës Bashkimi. shiko fotot…

[lg_folder folder=”Autofreier Tag/” paging=”false”]