Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Njoftim rreth natës së madhe të Beratit - Xhamia Bashkimi Linz

Njoftim rreth natës së madhe të Beratit

Të nderuar vëllezër dhe motra,

ju informojmë se ditën e Hënë është nata e madhe e Beratit, nata në të cilën u bë ndrrimi i kibles së muslimanëve nga Mesxhidul Aksa në drejtimin që falemi edhe sot, në drejtim të Qabes së bekuar në Mek-ke. 

Ju urojmë të gjithëve këtë natë dhe lusim Zotin e Madhërishëm që ta kalon këtë natë në adhurime të shumta.