Warning: Trying to access array offset on false in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Ndihmë vendëve të prekura nga vërshimet me daten 09.06.2013

 

Mbasë vërshimeve në Austri të epërme Shoqata “Bashkimi” Linz ju bashkangjitë ndihmës së qytetarëve të Austris në sanimin e gjendjes dhe jemi krenar që patem mundësi ta ndihmojm këtë popull duke mos harruar ndihmen e tyre në vitin 1999 qe ky shtetë bëri të pa munderen që populli ynë shqipëtarë të jetoj i lirë.

 

Edhe një herë ju Faleminderit! ju jemi mirënjohes tërë jeten!

 

shiko fotot…