Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Marshi për 1.Maj 2014

Falenderojmë të gjithë ata që me pjesëmarrjen e tyre e begatuan programin/marshin e qytetit te Linz-it, dedikuar “1. Maj-it”, ditës së punëtorëve, duke iu bashkangjitur kështu Unionit të Shoqatave të Shqiptarëve në Linz të Austris.

Disa nga pjesmarrësit tanë mbanin veshje kombëtare, të tjerët me simbole tjera shqiptare, por e gjith kjo nën udhëheqjen e Flamurit kuq e zi.

Në fund të itinerarit tonë, na priti Kryetari i Komunës së Linz-it z. Klaus Luger, me përshëndetjet më të ngrohta dhe falenderime për gjitha aktivitetet tona. shiko fotot…

[lg_folder folder=”Mai Marsh 2014/” paging=”false”]