Warning: Trying to access array offset on false in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Lajmërim – Kurban Bajrami 24.09.2015

Të nderuar besimtarë,

ju informojmë se programi i Kurban Bajramit është si vijon:

06:15 – 06:30  Falja e Namazit të Sabahut

06:30 – 07:20 Programi i Kurban Bajramit

07:20 – 07:30 Falja dhe Hutbeja e Kurban Bajramit

Vendi i faljes së Kurban Bajramit:

Diesterwegschule

Khevenhüllerstr. 3, 4020 Linz

Kujdes: Parkingjet e sallës nuk janë në dispozicion për neve, për shkak se është ditë pune (E Enjte) dhe të njejtat shfrytëzohen nga mësimdhënësit e shkolles.

Me këtë rast, të gjithë besimtarëve musliman u´a urojmë festën e Kurban Bajramit, duke i´u dëshiruar gëzim dhe harmoni në familjet tuaja. Lusim Zotin e Madhëruar që t´ua pranon të gjitha lutjet dhe adhurimet tuaja.