Warning: Trying to access array offset on false in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Informim për Muajin e Ramazanit

Të nderuar/a besimtarë/e!

Falenderojm All-llahun e Madhërishëm që ky Ramazan fillon në të gjitha vendet muslimane në të njejtën ditë, pra më 18.06.2015 (E Enjte).

Këtë informatë zyrtarisht e konfirmuan edhe Arabia Saudite dhe Turqia.

 

Ju informojmë se programi i Xhamisë “BASHKIMI” për këtë muaj do të jetë:

– Ligjerata e rregullt fillon 15 minuta para namazit të Jacisë.

– Namazi i Sabahut falet çdo ditë në Xhami, edhe atë 20 minuta mbas Imsakut.

 – Mukabele (Lexim i Kur´anit) çdo ditë, para namazit të Drekës dhe Ikindisë.

– Për ligjeratat e gjinisë femërore do të informoheni përmes SMS-ve nga Krytarja e Shoqatës “Ardhmëria” Znjsh. Mevlude Asani.,

 

Të bashkangjitur keni edhe Kalendarin për Muajin e Ramazanit (IMSAKIJEN) 2015 për qytetin e Linz-it dhe rrethinë.

Lusim All-llahun xh.sh që të ju mundësojë agjërim të lehtë dhe të pranuar. Amin

 

(Zyra për info. Bashkimi)

 

P.s.: duke klikuar foton më poshtë mund të shihni të plotë Ramazanin 2015

[lg_folder folder=”Imsakija 2015/” paging=”true”]