Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

Ç´thonë të tjerët për Muhammedin s.a.w.s.

-Në kohën e tashme shumë nga të afërmit e mi nga Europa kalojnë në fenë Islame dhe mund të thuhet se kalimi i tyre në Islam tashmë ka filluar…

                                          BERNARD SHO

-O Muhammed; më vjen keq që nuk jam bashkëkohësi yt.

OTON VON BIZMAK

-Kurrë nuk ka lexuar, kurse tani shiqo, një thënie e tij edhe për dijetarin është e pa arritur..

RILKE

-Edhe vetë po e shihni se asaj shkence nuk i mungon asgjë, kurse ne me të gjitha sistemet tona aspak nuk kemi shkuar më larg dhe në përgjithësi asnjë nuk është i aftë të arrijë më larg..

GËTE

-Ka pasur edhe njerëz tjerë që kanë predikuar monoteizmin, por asnjë ska qenë i barabart për nga pastërtia e besimit…

TOMAS KARLLAJLL

-Ska kurfar dyshimi se profeti Muhammed është njëri ndër reformatorët më të mëdhenj të njerëzisë, i takon lavdija më e madhe se i ka udhëhequr njerëzit drejt dritës më të madhe, drejtësisë dhe paqes, se e ka penguar derdhjen e gjakut njerëzorë dhe kështu i ka hapur rrugët e përparimit dhe civilizimit. Këtë vepër të madhe nuk mund ta zbatonte askush tjetër përveç njeriut që ka pasur fuqi mbinatyrore, njeri i denjë i ç´do nderi, mrekullie dhe kujdesi..

TOLSTOJ