Çmimi Stadt der Kulturen

 

Shoqata shqiptare sportive dhe kulturore „BASHKIMI“ ka fituar një cmim për projektin integrues „Linz-Stadt kennenlernen“.  Ky cmim ndahet qdo vjet nga zyra e integrimit dhe kultures.

Projekti ynë u nderua në kategorinë II “integrimit socio-kulturor të emigrantëve në Linz”. Ky është një sukses shumë i madhë i shoqates sonë (“BASHKIMI”) ngase në mesin e shumë shoqatave të cilat janë dhe veprojnë në Linz, ne me punën dhe aktivitetet tona u rradhitëm në kategorinë e II-të.

Cmimi  u nda me date 25. Januar 2012 prej zv. Kryetarit z. Klaus Luger (referent për intergracion në qytetin Linz) dhe zv. Kryetarit Dr. Erich Watzl (referent i kultures në qytetin Linz)

 

Ky cmim neve si shoqatë na jepë shumë kurajë dhe vullnetë që në të ardhmen të veprojmë edhe më shumë.

 

Ne si shoqatë jemi mirënjohës për këtë çmim!