Falënderim

 

Në shenjë mirënjohjeje për kontributin Tuaj të cmuar dhënë për Shoqaten (Xhamin) „BASHKIMI“ shprehim:

 

FALËNDERIM

 

 

Për

ASANI KEG (z. Sani Asani)

DOLCE (z. Bafti Salija)

R & S Sprenglerei und Dachdeckerei (z. Refik dhe Sadullah Shahini)

FIORI (z. Aliamet dhe z. Yusuf)

IMBISS GOSTIVAR LINZ (z. Xhemal Asani)

IMBISS GOSTIVAR LEONDING (z. Zekirja Rakipi)

TRANSPORTUNTERNEHMEN (z. Isa Abdiu)

TAXI HAID z. Sefa Ün

z. Shehat Rexhepi

z. Akan Muaremi

z. Akit Selami

z. Ismet Jasarovic


 

Me këtë kontribut tuajin fisnik dhe human, ju vërtetuat se në zemrën tuaj ushqeni dashuri dhe respekt ndajë institucionit tonë fetarë.

Lusim Krijuesin e madhërishem që tu shpërblej për kontributin tuaj me shpërblimet e tij të pakufishme.