Turneu i tabel tenisit mars 2023

AISK BASHKIMI më datën 19.3.2023 organizoi turneun në tabel tenis ku  morën pjesë 22 sportist kryesisht nga Linzi dhe Welsi.
Vendin e parë e arriti Cengiz Mustafa
Vendin e dytë e arriti Zenel Neziri
Vendin e tretë e arriti Zeqerija Zeqiri
Falenderojm të gjithë pjesëmarrësit dhe organizatorët tanë dhe të gjithë ata që kontribuan për ketë turnir.