Shënohet Kurban-Bajrami në xhaminë ,, Bashkimi ” në Linz

Një atmosferë e jashtëzakonshme u krijua në objektet e xhamisë, me një prezencë të madhe të xhematit .Të gjitha hapësirat ishin të mbushura .

Programi përmbante fjalime, recitime, këndime fetare etj.

Më disa këshilla dhe fjalë inkurajuese u drejtuar xhematit edhe Kryetari i xhamisë Vahidin Beluli.

Imami i xhamisë i falënderojë që të gjithë duke lutur Zotin f.p tu jep shëndet e mbarësi në familje dhe në shoqëri.