Mbrëmje kur‘anore me hafiz Egzon Ibrahimin

Ishte kënaqësi dhe përjetim i veçant të falësh teravinë pas hafizit me zë super të fuqishëm dhe të bukur Egzon Ibrahimi.
Falenderojmë Egzonin për gadishmërinë e tij që të jetë mysafir në xhaminë Bashkimi dhe atmosferën e krijuar.