Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84

LAJMËRIM – Marshi për 1 Maj 2015

Të nderuar Vëllezër dhe Motra,

 

Unioni i shoqatave shqiptare në Linz (Shoqata Shqiptare „Bashkimi“, Shoqata „Ardhmeria“ dhe Shoqata e studentëve) fton të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në marshin për ditën e punëtorve (1.Maj) .

Marshi fillon  në Blumauerstrasse 3-5 (afer PENNY MARKT) deri në Hauptplatz.

 

Unioni i shoqatave shqiptare do të starton marshin para shoqatave tjera. Në Hauptplatz (ku përfundon marshi) do të na presin dhe përshëndesin përfaqësuesit më të lartë të komunës së Linz-it.

 

Ne do të takohemi te Blumauerplatz te „Penny Markt“ në ora 8:30!! Marshi starton fiks në ora 9:00!!

Ju ftojmë që të merrni pjesë në një numër sa më të madhë, sepse  pjesëmarrja masovike do të tregon seriozitetin dhe vlerën e shoqatave tona SHQIPTARE!

Shpresojm të shihemi të Premten!

Kryetari Ing. Adnan Abdullai