Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Kryetari i ALKIG-ut z. Vahidin Beluli ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës - Xhamia Bashkimi Linz

Kryetari i ALKIG-ut z. Vahidin Beluli ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës

Kryetari i ALKIG-ut z. Vahidin Beluli  falënderoi Myftiun Tërnava për pritjen dhe për angazhimin e tij dhe të institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës dhënë për besimtarët tanë në Diasporë. Ai shprehu gatishmërinë e Unionit që edhe më tej të vazhdohet bashkëpunimi i mirë që ka mbretëruar deri më tani ndërmjet Unionit Shqiptar Mysliman në Austri dhe Bashkësisë Islame të Kosovës.Në shenjë mirënjohje, drejtori për Diasporë në BIK, Ekrem ef. Simnica, i ndau një falënderim për kurbanet e dhuruara për Bashkësinë Islame të Kosovës.