Kreu

Aktivitetet e fundit

Vahidin Beluli

Vahidin Beluli, teolog i diplomuar u lind në fshatin Kuklibeg, komuna e Dragashit. Shkollën fillore e kreu në vendëlindje, kuse.

Lexo më shumë

Kryetari i ALKIG-ut z. Vahidin Beluli ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës

Kryetari i ALKIG-ut z. Vahidin Beluli  falënderoi Myftiun Tërnava për pritjen dhe për angazhimin e tij dhe të institucionit të.

Lexo më shumë

Aktivitetet e fundit