Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Komuna e linzit ndau mirënjohje ndaj z. Adnan Abdullahut - Xhamia Bashkimi Linz

Komuna e linzit ndau mirënjohje ndaj z. Adnan Abdullahut

Sonte në objektet e komunës së Linzit u mbajt manifestimi „30 vjet zyra për integrim dhe 25 vjet zyra e këshillit për migrim dhe integrim“ ku z. Adnan Abdullahut ju nda mirënjohje nga kryetari i Komunës për angazhimin e tij të vazhdueshëm në këtë fush nga funksioni i zv. kryetarit të këtij këshilli. Falenderojmë z. Abdullahun për punën e tij të palodheshme dhe për përfaqësimin dinjitoz të komunetit shqiptar në Linz.