Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Warning: Undefined property: DPTDebugProcessor::$fp in /home/.sites/125/site7805860/web/wp-content/plugins/daily-prayer-time-for-mosques/Models/Processors/DebugProcessor.php on line 22 Festohët Fitër Bajrami 2022 - Xhamia Bashkimi Linz

Festohët Fitër Bajrami 2022

Festë e madhe sot në xhaminë Bashkimi
Urime festa e madhe e Fitër Bajramit për të gjithë ju vëllezër dhe motra.
Zoti i pranoftë të gjitha adhurimet tuaja.
Disa pamje nga falja e Fitër Bajramit.
02.05.2022